Novinky

23-25.3
Víkend se zvěřinou
30.3-2.4
Velikonoční víkend
18-20.5
Burger víkend
9-11.11
Martinská husa
23-25.11
Zvěřinové speciality

Doporučujeme

Jídelní lístek

Bezmasé

300gDýňové risotto
s řapíkatým celerem a pestem
152 Kč
300gDomácí gnocchi
s omáčkou z lišek a sýrem Grand Moravia
145 Kč
120gSmažený sýr s hranolkami149 Kč


Domácí kuchyně

200gTelecí líčka
pomalu dušená na červeném víně se šťouchaným bramborem a opečenou kořenovou zeleninou
215 Kč
1 ksPečené kachní stehno
na červeném zelí, s bramborovým knedlíkem
185 Kč
200gSmažený telecí řízek
s lehkým bramborovým salátem
220 Kč
200gSměs vepřového a kuřecího masa
v bramoráku, podávaná se zelným salátkem
179 Kč


Speciality

200gGrilovaný candát
se slaninovou tarhoňou a pomerančovou omáčkou s brusinkami
226 Kč
200gKachní prso v sous vide na šalvěji
s růžovým pepřem a dýňovým pyré
196 Kč
150gHovězí burger
slanina, sýr chedar, salátek, sterilovaný okurek, hořčicová majonéza, podávaný s hranolkami
176 Kč
200gVepřová panenka v černé pivní omáčce
s máslovými špeclemi, zdobená fazolkami ve slanině
198 Kč
200gDančí ragů na černo
s perníkovými šiškami
195 Kč
200gGrilovaná krkovička
s restovanými kapustičkami se slaninou
163 Kč
200gKuřecí prso Supreme
na glazované baby karotce a hráškovém lusku
171 Kč
250gFlank steak
filírované plátky hovězího pupku s medovohořčičnou omáčkou
338 Kč


Kategorie



© Penzion Maděřič 2011 - 2018